eget förslag

link22 är cybersecurity. Vi hjälper försvarsindustri, myndigheter och företag att arbeta resurseffektivt och säkert. I vårt erbjudande finns bland annat cross domain-lösningar, export och import av data, fil- och datainspektion, virtuella skrivbord, access-lösningar, nätverkssegmentering, datakryptering, offline-lösningar och mycket mer.

VAD GÅR UPPDRAGET UT PÅ?

link22 bjuder nu in de som är särskilt intresserade av cybersecurity att formulera ett eget förslag på exjobb. Ämnet skall knyta an till cybersäkerhet och något av de områden som link22 är verksamma i. Beskriv ert uppdrag. Förklara varför det bör göras och hur det skall göras. Berätta vad målet är och hur ni skall mäta exjobbets framgång.

VEM BÖR SÖKA?

Det här exjobbet lämpar sig för den som själv kan komma på hur den kan skapa värde för link22. link22 som bolag passar ambitiösa och it-intresserade ingenjörer som vill arbeta mot kunder med höga krav på säkerhet. Den som vill skapa högkvalitativa säkerhetslösningar i ett snabbväxande bolag passar hos link22.

VARFÖR SKRIVA EXJOBB FÖR LINK22?

link22 erbjuder en unik erfarenhet inom cybersecurity vilket är en högt värderad referens när du söker dig vidare ut i arbetslivet. Vi är ett av få bolag som levererar cybersäkerhet till försvar, myndigheter och samhällskritisk infrastruktur. Hos oss får du arbeta med teknologi i framkant mot en bransch som växer stadigt och har gjort så genom både låg och högkonjunktur sedan uppkomsten av internet. Vi är små och växer organiskt, du får med andra ord komma nära ledningen och jobba hands-on med lösningar som marknaden vill betala för. Bara senaste året har vi utökat vår personalstyrka med 20% och vi ska fortsätta växa i rask takt.

HUR GÅR ANSÖKAN TILL?

Skicka CV, personligt brev och era tankar om uppdraget till job@link22.se. Vi läser ansökningar löpande och går vidare så snart vi hittar en bra match.

Do not hesitate to contact us with any questions.

Send your application to job@link22.se

Scroll to top